Pori Jazz, Jazz Q Praha - Laajisto, Keijo
sisällön kuvaus: Tšekkoslovakialaisen Jazz Q Praha yhtyeen muodostivat Josef Lukasek (kitara), Lubos Andrst (kitara), Martin Kratochvíl (piano), Vladimir Padrunek (basso) ja Michal Vbronek (rummut).
Keywords: konsertit; popmusiikki; rock; yhtyeet; jazz; Suomi, Pori, Pori