Kemiaa: Kemiaa keittiössä - tutkimuksia vedellä ja elintarvikkeilla
Kemiaa: Kemiaa keittiössä - tutkimuksia vedellä ja elintarvikkeilla
Oppimateriaali
Luotu: 22.12.2020, Muokattu: 22.12.2020
Sisältö
- Teemakokonaisuus kemiaa (pdf, 1,2 Mt)
- Linkki oppimateriaalin sivulle (Ulkoinen linkki)
Oppimateriaalit tulevat Finnaan Avointen oppimateriaalien kirjastosta (aoe.fi).
Toisessa kemian kerhossa perehdytään mm. happamuuteen ja kemiaan keittiössä sekä ympäristössä. Materiaalissa on esitetty kuuden kerhokerran (a 1 tunti) sisältöjä. Jokaisella kerhokerralla tehdään yksi tai useampi kokeellinen tehtävä. Sen lisäksi on esitetty muutamia ideoita tai pohdintakysymyksiä edesauttamaan keskustelua kerhotunnin aikana. Tarkkaa luokka-astetta ei ole määritelty - ohjaaja voi töitä soveltaen käyttää niitä kaikenikäisille. Vaikka useat työohjeet ovatkin helppoja, ne on tarkoitettu ohjaajien käyttöön.
Aineiston käyttöoikeudet |
---|
CC BY 4.0 Mitä merkintä tarkoittaa? |
Kohderyhmä |
Ohjaaja tai mentori Opettaja |
Koulutusaste |
Perusopetus |
Oppimateriaalin tyyppi |
Opas |
Oppiaine / tutkinto / tieteenala |
Kemia |
Aiheet |
Kieli |
suomi |
Muut nimekkeet |
Kemiaa: Kemiaa keittiössä - tutkimuksia vedellä ja elintarvikkeilla |
Aineistotyyppi |
Oppimateriaali |
Organisaatio |
Avointen oppimateriaalien kirjasto |
Tunniste |
urn:nbn:fi:oerfi-202209_00023824_7 |
Tekijät |
Julkaisija |
Kehittämiskeskus Opinkirjo,
2020
|
Julkaistu |
Kehittämiskeskus Opinkirjo,
2020
|
Lähdekokoelma |
aoe |
Pääasiallinen käyttötarkoitus |
Opettajan materiaalit ja osaamisen kehittäminen |
Tallennettuna:
Aineistosta vastaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä
Aineistosta vastaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä