Tutkintopohja, Ravintola- ja cateringalan perustutkinto/ Ruokapalveluiden osaamisala
Tutkintopohja, Ravintola- ja cateringalan perustutkinto/ Ruokapalveluiden osaamisala
Oppimateriaali
Luotu: 8.6.2020, Muokattu: 5.9.2022
Sisältö
Oppimateriaalit tulevat Finnaan Avointen oppimateriaalien kirjastosta (aoe.fi).
Tutkinnon kokonaisuuden selkiyttämiseen ja opiskelijan opintojen etenemisen seurantaan kehitetty väline Moodlessa. Visuaalinen työkalu tukee opiskelijan omien opintojen seuraamista ja kasvattaa itseohjautuvuutta. Käytetään HOKSauksen tukena ja opiskelijahallintojärjestelmän rinnalla. Työkalu on tuotettu 365/12 hankkeessa. Hanke on saanut rahoituksen Euroopan Sosiaalirahastosta. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.
Aineiston käyttöoikeudet |
---|
CC BY-SA 4.0 Mitä merkintä tarkoittaa? |
Kohderyhmä |
Opettaja |
Koulutusaste |
Ammatillinen koulutus |
Oppimateriaalin tyyppi |
Työkalu |
Oppiaine / tutkinto / tieteenala |
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto |
Tavoite- ja sisältöalue |
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto |
Aiheet |
Kieli |
suomi |
Muut nimekkeet |
Tutkintopohja, Ravintola- ja cateringalan perustutkinto/Ruokapalveluiden osaamisala |
Aineistotyyppi |
Oppimateriaali |
Organisaatio |
Avointen oppimateriaalien kirjasto |
Tunniste |
urn:nbn:fi:oerfi-202209_00023090_4 |
Tekijät |
Julkaisija |
2020
|
Julkaistu |
2020
|
Lähdekokoelma |
aoe |
Pääasiallinen käyttötarkoitus |
Itsenäinen opiskelu |
Tallennettuna:
Aineistosta vastaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä
Aineistosta vastaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä