Access denied : patterns of consumer internet information search and the effects of internet search expertise - Ylikoski, Teemu (Acta Universitatis oeconomicae Helsingiensis / Helsinki School of Economics and Business Administration, ISSN 1237-556X, 2003)
Tiivistelmä: Pääsy kielletty : kuluttajien Internet-etsintätavat ja Internet-etsintä-asiantuntemuksen vaikutukset.
Keywords: Consumers; Consumer behavior; Information retrieval; Decision making; Electronic commerce; kulutus; tietoverkot; tiedonsaanti; tiedonhaku; kuluttajat; käyttö; Internet; tiedonhankinta; vaikutukset; päätöksenteko; väitöskirjat; kuluttajakäyttäytyminen; tieto; verkkokauppa