Reduction of acidity in northern region berry juices
Reduction of acidity in northern region berry juices
isbn9512264358.pdf
(Aalto-universitetet - Aaltodoc)
article1.pdf
(Aalto-universitetet - Aaltodoc)
article2.pdf
(Aalto-universitetet - Aaltodoc)
article3.pdf
(Aalto-universitetet - Aaltodoc)
article4.pdf
(Aalto-universitetet - Aaltodoc)
article5.pdf
(Aalto-universitetet - Aaltodoc)
Sparad:
Fysisk beskrivning |
76, [48] sivua : 5 liiteluettelo Myös verkkoaineistona (ISBN 951-22-6435-8) |
---|---|
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Utgivare |
Espoo :
Teknillinen korkeakoulu,
2003
|
Lärdomsprov | Väitöskirja Espoo : Teknillinen korkeakoulu |
Serie | Applied biochemistry and microbiology report, ISSN 1236-2697; 2/2003. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Otamedia) |
ISBN |
951-22-6390-4 |
Standardnummer |
TKK-DISS-1734 |