Probabilistic methods for pose-invariant recognition in computer vision - Kalliomäki, Ilkka, 1976- (Espoo : Helsinki University of Technology, 2007)
Tiivistelmä (1 s.).
Julkaisussa virheellisesti ISSN-tunnus 1455-0474.
Väitöskirja
Myös verkkoaineistona.
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-951-22-8996-7).