Liikennekasvatuksen kehittämistyöryhmän muistio - Opetusministeriö. Liikennekasvatuksen kehittämistyöryhmä (Opetusministeriön työryhmien muistioita, ISSN 0359-761X, 1990)
Sammandrag.
Keywords: liikennekasvatus; trafikundervisning; kasvatus; liikenne