Kestävän hyvinvoinnin jäljillä : ekologisten kysymysten integroiminen hyvinvointitutkimukseen - Hirvilammi, Tuuli; Helne, Tuula; Lettenmeier, Michael; Laakso, Senja; Lähteenoja, Satu (Sosiaali- ja terveysturvan tutkimuksia, ISSN 1238-5050, 2015)
Hållbart välbefinnande på spåren : att integrera ekologiska frågor med välfärdsforskning.
Keywords: hyvinvointi; hyvinvointivaltio; hyvinvointipolitiikka; sosiaalipolitiikka; elintaso; tutkimus; kestävä kehitys; sosiaalinen kestävyys; ekologinen kestävyys; MIPS; ekotehokkuus; ekologinen jalanjälki; tarpeet; mittayksiköt; kestävyys; välfärd; välfärdsstat; välfärdspolitik; socialpolitik; levnadsstandard; forskning; hållbar utveckling; social hållbarhet; ekologisk hållbarhet; ekoeffektivitet; ekologiskt fotspår; behov; måttenheter; hållbarhet (resistens); Material Input Per Unit of Service; materiaalijalanjälki; sosiaalipolitiikka; väestö; hyvinvointi; ekologia; kestävä kehitys; tehokkuus; terveystalous; social policy; population; well-being; ecology; sustainable development; effectiveness; health economics