Architects as 'Mediators' : socio-political roles in mediating the 'temporary use' of vacant spaces - Hernberg, Hella; Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu. Muotoilun laitos (Aalto University publication series, ISSN 1799-4934, 2022)
Arkkitehdit välittäjinä: Välittäjätoimijoiden sosiaaliset ja poliittiset roolit tyhjien tilojen väliaikaiskäytössä.
Keywords: arkkitehdit; työnkuva; kaupunkisuunnittelu; kestävä kehitys; tilat; rakennukset; käyttö; kaupungit; vajaakäyttö; vaikuttaminen; ratkaisut (vastaukset); innovaatiot; pop up -ilmiöt; rakennuskanta; osallistava suunnittelu; arkitekter; arbetsbild; påverkan; stadsplanering; hållbar utveckling; lokaler; låg nyttjandegrad; lösningar (svar); innovationer; pop up-fenomen; byggnadsbestånd; användning; delaktig planering; byggnader; städer