Kyllä isä osaa. 21-30 - Lepikkö, Pekka; Lindholm, Tom; Räsänen, Anja; Jokinen, Maiju; Jokinen, Jarno ([Nummela] : VLMedia, 2013)
Sisältää sarjan jaksot 21-30.
Sarjan luonut Pekka Lepikkö.
Pääosissa: Tom Lindholm, Maiju Jokinen, Jarno Jokinen, Anja Räsänen.
Ääniraita: suomi ; ei tekstitystä.
Keywords: ihmissuhteet -- perheet; televisiosarjat -- Suomi -- 1990-luku; komediasarjat