Raab L. (2011) - Karkearehun laatu tasapainoisen ruokinnan avain - Ruokintatietoutta Saksasta
Raab L. (2011) - Karkearehun laatu tasapainoisen ruokinnan avain - Ruokintatietoutta Saksasta
Lärresurs
Skapad: 17.12.2020, Redigerad: 17.12.2020
Innehåll
Lärresurser hämtas till Finna från Biblioteket för öppna lärresurser (aoe.fi).
Asiantuntijoiden diaesityksiä tarjotaan kouluttajien käyttöön ja itseopiskeluun.
Materiaali on tuotettu LuomuTIETOverkko-hankkeessa, jota rahoitti Hämeen ELY-keskus EU:n maaseuturahastosta.
Materialets användarrättigheter |
---|
CC BY-SA 4.0 Vad betyder det här? |
Målgrupp |
Allmänheten Elev Lärare |
Utbildningsstadium |
Högskoleutbildning Självständig utveckling av kompetens Yrkesutbildning Lägre högskoleexamen |
Typ av läromaterial |
0/Presentation/ |
Undervisningsämne |
Maataloustiede |
Ämnen |
Språk |
tyska |
Andra titlar |
Raab L. (2011) - Karkearehun laatu tasapainoisen ruokinnan avain - Ruokintatietoutta Saksasta |
Materialtyp |
Lärresurs |
Organisation |
Biblioteket för öppna lärresurser |
Kod |
urn:nbn:fi:oerfi-202209_00023764_9 |
Upphovsmän |
Utgivare |
2020
|
Publicerad |
2020
|
Källsamling |
aoe |
Användningsområde |
Itsenäinen opiskelu Kurssimateriaali |
Sparad:
För materialet ansvarar
- Biblioteket för öppna lärresurser
- Frågor eller respons angående materialet?
- Kontaktformulär
För materialet ansvarar
- Biblioteket för öppna lärresurser
- Frågor eller respons angående materialet?
- Kontaktformulär