Tietojohtaminen 3 - Tiedon johtaminen - Nylander, Olli; Soininen, Tiina; Dufva, Pilvi (Karelia ammattikorkeakoulu, 2024)
Tiedon johtamisella pureudumme jäävuorimallin vedenalaiseen maailmaan. Avaamme käsitteitä Data Governance, tiedon hallinta, tietohallinto. Kyse on myös datastrategiasta, mutta laajemmin myös kokonaisarkkitehtuurista. Keskustelemassa podcastissa on Olli Nylander ja Tiina Soininen.
Keywords: tietojohtaminen; tiedon johtaminen; data governance; kokonaisarkkitehtuuri