Kirkkomusiikki - Suomen kanttori-urkuriliitto; Suomen kirkkomusiikkiliitto; Suomen ev.-lut. seurakuntien lapsityön keskus; Nuori kirkko ry (Suomen kirkkomusiikkiliitto, 1975)
Suomalainen hengellisen musiikin ja kirkkomusiikin lehti. Sisältää uutisia ja tiedotteita kirkkomusiikin maailmasta. Kanttorien, kuoronjohtajien ja säveltäjien esittelyjä ja haastatteluja. Kuorojen esittelyjä. Jokaisessa numerossa yksi kirkkomusiikkipiiri kirjoittaa kuulumisistaan ja tiedottaa tapahtumista. Lisäksi lehdessä on kolumneja ja levyarvioita hengellisen musiikin uutuuslevyistä.
Keywords: Music : Periodicals; Church music : Lutheran Church : Periodicals; Organ (Musical instrument) : Periodicals; Church music : Lutheran Church : Periodicals; Organ (Musical instrument) : Periodicals; kirkkomusiikki; hengellinen musiikki (kristinusko); musiikkilehdet; musiikki; kirkko (instituutio); kyrkomusik; musiktidskrifter; musik; andlig musik (kristendom); kyrkan (institution); Suomi; Finland