Eletty, koettu maisema : näkökulmia saamelaiseen kulttuurimaisemaan - Elo, Tiina; Magga, Päivi (Rovaniemi : Lapin ympäristökeskus ; Inari : Saamelaismuseo Siida [jakaja], 2007)
Čoahkkáigeassu: Oainnut sámi kulturbirrasis.
Sarjan ryhmittelynimeke: Rakennettu ympäristö.
Tekstiä myös saameksi.
Sarjan ryhmittelynimike: Rakennettu ympäristö.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Julkaistu myös verkkoaineistona (4:nä osiona).
Julkaistu myös verkkoversiona.
Keywords: kulttuurimaisema; kulttuuriympäristö; saamelaiskulttuuri; muinaisjäännökset; elinkeinot; asuinalueet; paikannimet; saamelaiskielet; rakennukset; rakennettu ympäristö; rakennusperintö; kulttuuriperintö; saamelaiset; alkuperäiskansat; kulttuuri; asutus; paikka; muisti (kognitio); kertomukset; alueidenkäyttö; maisema; inventointi; kulttuurihistoria; kultur; bebyggelse; plats; minnet (kognition); berättelser; områdesanvändning; landskap (fysiska helheter); inventering; kulturlandskap; kulturmiljö; samisk kultur; fornlämningar; näringar; bostadsområden; ortnamn; samiska språk; byggnader; byggd miljö; byggnadsarv; kulturarv; samer; urbefolkningar; kulturhistoria; Lappi; Lappland