Jänkäjääkärin sota - Tikkanen, Ville, 1919-2013.; Myllylahti Oy (Suomussalmi : Myllylahti, 2003)
S. 309-348: JR 12:n kaatuneet ja kadonneet vv. 1941-1942
S. 309-348: JR 12:n kaatuneet ja kadonneet vv. 1941-1942
Lisäpainokset: 2. p. 2003.
Irtopäällys
Lisäpainokset kansalliskokoelmassa: 2. p. 2003
Keywords: Tikkanen, Ville, -- 1919-2013.; 6. divisioona; Suomi. -- Maavoimat. -- Jalkaväkirykmentti 12.; Jalkaväkirykmentti 12.; JR 12.; Jänkäjääkärit; JR 12; 1941-1944; jalkaväki; joukko-osastot; jatkosota; taistelut; Talin-Ihantalan taistelut; Lapin sota; henkilöhakemistot; kaatuneet; sotahistoria; paikalliskokoelmat; henkilöhistoria; infanteri; truppförband; fortsättningskriget; strider; slaget vid Tali-Ihantala; Lapplandskriget; personregister (index); stupade; krigshistoria; lokalsamlingar; personhistoria; Suomi; Suomussalmi; Finland; Suomussalmi; muistelmat; memoarer