10 uutta tulijaa : Euroopan unioni - erilaisia yhdessä - Vuorela, Timo; Torsti, Pilvi, 1976-; Ulkoasiainministeriö. Eurooppa-tiedotus.; Suomi. Ulkoasiainministeriö. Eurooppatiedotus ([Helsinki] : Ulkoasiainministeriö, Eurooppa-tiedotus, 2004)
Summary (s. 141-154).
Summary.
Summary.
Kulttuuri.
Kannessa myös: [kulttuuri].
Keywords: Europeiska unionen; Euroopan unioni; Euroopan unioni -- laajeneminen -- Itä-Eurooppa -- 2004.; EU; 2004; jäsenyys; jäsenvaltiot; EU-maat; yhteiskuntakuvaus; historia; integraatio; yhteiskunta; vaikutukset; laajeneminen; Euroopan integraatio; kulttuuri; kansainvälinen politiikka; suureneminen; valtiot; utvidgning; medlemskap; medlemsstater; EU-länder; samhällsskildring; historia; integration; samhället; effekter; expansion; europeisk integration; kultur; internationell politik; stater; EU-jäsenyys; Euroopan unionin jäsenyys -- Latvia; Euroopan unionin jäsenyys -- Malta; Euroopan unionin jäsenyys -- Puola; Euroopan unionin jäsenyys -- Slovakia; Euroopan unionin jäsenyys -- Slovenia; Euroopan unionin jäsenyys -- Tsekki; Euroopan unionin jäsenyys -- Unkari; Euroopan unionin jäsenyys -- Viro; historia -- Itä-Eurooppa; historia -- itäinen Keski-Eurooppa; historia -- Malta; historia -- Kypros; Euroopan unionin laajentuminen -- Itä-Eurooppa; Euroopan unionin laajentuminen -- itäinen Keski-Eurooppa; Euroopan unionin jäsenyys -- Kypros; Euroopan unionin laajentuminen -- Kypros; Euroopan unionin jäsenyys -- Liettua; Euroopan unionin laajentuminen -- Malta; Eurooppa; Kypros; Latvia; Liettua; Malta; Puola; Slovakia; Slovenia