Elämän kiertokulku. - Capdeville, Sophie Alix, 1964- (1995)
The course of life.
Summary.
Vanhuus ja kuolema lasten- ja nuortenkirjallisuudessa.
Keywords: lastenkirjallisuus; nuortenkirjallisuus; vanhuus; kuolema; tabut; teemat (kerronta); barnlitteratur; ungdomslitteratur; ålderdom; döden; tabun; teman (berättande); vanhuus -- lastenkirjallisuus; kuolema -- lastenkirjallisuus; death -- children's literature