Euroopan parlamentin vaalien äänestysaktiivisuuteen vaikuttavat tekijät - Wass, Hanna (Politiikka : Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisu, 2011)
Abstract: Factors accounting for turnout in the European parliament elections.
Keywords: Euroopan unioni; Euroopan parlamentti; politiikantutkimus; äänestyskäyttäytyminen; aktiivisuus; tutkimusmenetelmät; europarlamenttivaalit; selittäminen; analyysi; vaalit; äänestäjät; äänestäminen; osallistuminen; syyt; politologi; röstningsbeteende; aktivitet; forskningsmetoder; Europaparlamentsval; förklaring; analys; val (samhälleliga händelser); väljare; röstning; deltagande; orsaker; äänestysaktiivisuus; makrotason tekijät; mikrotason tekijät