Mikä lisää ja mikä vähentää luottamusta eläketurvaan?. - Liukko, Jyri. (2016)
Tiivistelmä.
Luottamus eläketurvaan -kysely.
Kokoteksti netissä.
jufo:2
Keywords: eläkejärjestelmät; eläkeläiset; sosiaaliturva; eläkkeet; kyselytutkimus; työeläkkeet; tulevaisuus; toimeentulo; uudistukset; pensionssystem; pensionärer; socialskydd; pensioner; enkätundersökning; arbetspensioner; framtid; utkomst; reformer