Bändisoittotaidot ajan tasalle äänitteen avulla - Hankama, Sampo; Salminen, Martti (Musiikkikasvatus, 1999)
Summary.
Keywords: rock; popmusiikki; musiikkikasvatus; soittaminen; oppimisympäristö; harjoittelu; pedagogiikka; rock (musik); popmusik; musikfostran; musicerande; inlärningsmiljö; träning; pedagogik (undervisning)