Varusmiesten raittius ja humalajuominen varusmiespalveluksen eri vaiheissa - Jallinoja, Piia; Raitasalo, Kirsimarja; Tigerstedt, Christoffer (Yhteiskuntapolitiikka, 2013)
Tiivistelmä.
Keywords: varusmiehet; raittius; juopumus; juomatavat; alkoholi (päihteet); alkoholinkäyttö; varusmiespalvelus; tutkimus; koulutustausta; beväringar; nykterhet; fylleri; dryckesvanor; alkohol (rusmedel); alkoholanvändning; beväringstjänst; forskning; utbildningsbakgrund