Oonhän meilä vielä kieli - suuri meänkielen konferensi Pajalassa. - Johansson, Kerstin (2003)
Visst har vi ännu ett språk - stor konferens kring meänkieli i Pajala.
Urbis2003
Keywords: kongressit -- meänkieli -- Pajala -- 2003