Uusmaalainen rälssisukusikermä - Vähäkangas, Tapio (1999)
Referat: En samling nyländska frälsesläkter.
Aineisto ei ole enää saatavissa Elektra-palvelun kautta. Tarkista aineiston saatavuus muualta.
Tekstitiedosto (1 tiedosto ; 71810 tavua).
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys, WWW-selain ; Adobe Reader.
Keywords: Creutz, -- suku; Poitz, -- suku; Teitti, -- suku; Tervik, -- suku; Ekelöf, -- suku; sukututkimus; suvut; rälssi; släktforskning; släkter; frälse; Uusimaa; Nyland