Opettajien tunnenarratiivit ja niiden rakenneanalyysi : musiikin ja matematiikan aineenopettajien opettajuus ja elämänkulku - Kauppinen, Eija (Acta Universitatis Tamperensis, ISSN 1455-1616, 2010)
Abstract.
Keywords: opettajat; työ; opettajuus; tunteet; narratiivisuus