De primis originibus artis musicae exhibens - Cleve, Joachim Adolf; Molin, Gustavus Nicolaus; Frenckell, Johan Christofer II; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : typis Frenckellianis, [1800], 1800)
Dedicatio: Zacharias Cygnaeus.
Keywords: UDK:78; musiikki