Kokoelma nuorille urkureille = Album for young organists. - Kyllönen, Jani; Zelmenis, Raimonds; Hynninen, Maija, 1977-; Vehmanen, Kari; Aho, Kalevi, 1949-; Fagerudd, Markus, 1961-; Haapasalo, Juhani, 1950-; Kiiskinen, Timo, 1963-; Nyman, Marzi, 1979-; Virtaperko, Olli, 1973-; Hakola, Kimmo, 1958- (Helsinki : Fennica Gehrman, 2019)
11 kappaletta.
Polku / Markus Fagerudd ; Pinokkion tanssi / Markus Fagerudd ; Sarja uruille / Juhani Haapasalo ; Keinuen / Maija Hynninen ; Kiipeillen / Maija Hynninen ; Pisaroita ja laineita / Timo Kiiskinen ; Gotham Waltz / Marzi Nyman ; Kipuajat / Olli Virtaperko ; Partia maestoso / Kimmo Hakola ; Nyt ylös sieluni / sov. Kalevi Aho ; Päiwä nyt ehtii ehtoollen / sov. Kalevi Aho.
Urut.
Keywords: kokoomateokset; sävellykset; kokoomateokset; musiikki