Utvecklande av stadgandena om jäv : berättelse till Riksdagen - Eduskunnan oikeusasiamies; Lindberg, Jan-Christer. (Helsingfors : [Justitieombudsmannens kansli], 1993)
Sammandrag (s. 24).
Ingår även i riksdagshandlingarna.
1993 rd, B 13.
Översättning: Jan-Christer Lindberg.
Keywords: esteellisyys; virkamiehet