Eduskunnan kirjaston käyttäjäkysely 2006 - Pitkälä, Matti; Suomi. Eduskunnan kanslia. Tieto- ja viestintäyksikkö ([Helsinki] : Eduskunta, tieto- ja viestintäyksikkö, 2006)
Lopuksi (s. 17).
Keywords: parlamenttikirjastot