Suomi 2020 - tuumasta toimeen : kasvutyöryhmän raportti - Kasvutyöryhmä (Valtioneuvoston kanslian julkaisusarja, ISSN 0782-6028, 2010)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: tuottavuus; markkinat; talouskasvu; tietoyhteiskunta; hyvinvointi