Sosiaalisen ja perinteisen median rajalla - Matikainen, Janne (Viestinnän laitoksen tutkimusraportteja / Helsingin yliopisto, ISSN 1797-612X, 2009)
In the borderline of the traditional and social media.
Keywords: viestintä; media; sosiaalinen media