Poliisin ja syyttäjän yhteistyön kehittäminen esitutkinnan johtamisen ja laadun näkökulmasta - Koljonen, Eero. (Tampere : Tampere University Press, 2010)
Abstract.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona (ISBN 978-951-44-8237-0, PDF)
Keywords: poliisi; syyttäjät; esitutkinta; johtaminen; laatu