Erätalouteen liittyvän yritystoiminnan nykytila ja kehittämisedellytykset - Pohja-Mykrä, Mari; Matilainen, Anne; Kujala, Susanna; Hakala, Outi; Harvio, Viktor; Törmä, Hannu; Kurki, Sami (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja, ISSN 2342-6799, 2018)
Företagsverksamhet inom vilt och fiske – aktuell status och utvecklingsförutsättningar.
Keywords: matkailu; metsästys; kalastus; maaseutu : matkailu; yrittäjyys; elämysmatkailu; suurpedot