piirustus; Kivenlahti, pallotteluseinä, tyyppipiirustus M.00.-134/1, 7.5.1973 - Gottberg, Carl-Johan; Asuntosäätiö Maisemansuunnittelu
piirustus
Keywords: puu (luonnonmateriaalit); pihasuunnittelu; palloilu; leikkipaikat; maisemasuunnittelu; seinät