Respekt för rötter : [musik- och kulturföreningars betydelse för svenskt musikliv] - Carlson, Per-Gunnar; Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle (Wessmans musikförlag, 2004)
Om Karlshamns musikforum, se artikeln Mecenater i smyg / Ola Lindholm, s. 144-153.
Keywords: 2000-luku; musiikki; Musik och samhälle; Ungdomar och musik; Ruotsi