Sijaissotilasjärjestelmä ja väenotot : taloudellis-sosiaalinen tutkimus sijaissotilaiden käytöstä Ala-Satakunnan väenotoista vuosina 1631-1648 - Huhtamies, Mikko, 1960- (Helsinki : Helsingin yliopisto : [M. Huhtamies], 2000)
Zusammenfassung: Ersatzmänner, Zwangsaushebungen und Bauerngemeinschaft im 17. Jahrhundert in Schweden.
Abstract: The substitute system and conscriptions in imperial Sweden.
Nimiönäytöllä myös: Helsingin yliopisto, Historian laitos, Humanistinen tiedekunta
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys, WWW-selain ; Adobe Reader.
Kuvailun perusta: Nimeke nimiönäytöstä.
Keywords: 1600-luku; 1631-1648; sotalaitokset; sotaväenotto; rekrytointi; armeijat; sotaväki; ruotuarmeijat; ruotujakolaitos; palkkasoturit; sotilaat; sijaiset; suurvalta-aika; Ruotsin vallan aika; historia; sotahistoria; Ruotsi; Suomi; Satakunta; väitöskirjat