Kotieläinrakennusten lattiat : opas hyvän lattian tekoon - Puumala, Maarit; Komonen, Juha; Jauhiainen, Pekka (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-5103, 2008)
Abstract: Floors in animal houses : guidelines for better floors.
Keywords: eläinsuojat; betonirakenteet; lattiat; rakentaminen; betoni; pinnoitus; pintakäsittelyaineet; pinnoitteet