Kotieläinrakennusten lattiat : opas hyvän lattian tekoon - Puumala, Maarit; Komonen, Juha.; Jauhiainen, Pekka (Jokioinen : Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2008)
Abstract: Floors in animal houses : guidelines for better floors.
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys, WWW-selain ; Adobe Reader.
E-VAPAAKAPPALEKANSIO
Kuvailun perusta: Nimeke nimiönäytöstä.
Keywords: eläinsuojat; betonirakenteet; lattiat; rakentaminen; betoni; pinnoitus; pintakäsittelyaineet; pinnoitteet