Lightweight data and knowledge exchange for pervasive environments - Su, Xiang (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 1796-2226, 2016)
Kevyen datan ja tietämyksen esitystavat jokapaikan tietotekniikan sovelluksille.
Keywords: ontologia; ontologiat; sulautettu tietotekniikka; tietämysjärjestelmät; yhteensopivuus; semantiikka; päättely; sensoriverkot; resurssit