Genes, gastronomy and gratitude : the development and future of the conservation of native breeds
Genes, gastronomy and gratitude : the development and future of the conservation of native breeds
Linkki verkkoaineistoon
(Turun yliopisto)
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
77 sivua, 92 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 26 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Julkaisija |
Tampere :
Tampere University Press,
2017.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Tampereen yliopisto, johtamiskorkeakoulu, 2017 |
Sarja | Acta Universitatis Tamperensis, ISSN 1455-1616; 2312. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Tampere : Suomen yliopistopaino - Juvenes Print |
Lisätiedot | Ulla Ovaska |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-03-0534-5 |
ISBN |
978-952-03-0533-8 nidottu |