Talviajan nopeusrajoitusten liikenneturvallisuusvaikutukset : vuosien 2010–2014 onnettomuuksien tarkastelu - Peltola, Harri; Liikennevirasto (Liikenneviraston tutkimuksia ja selvityksiä, ISSN 1798-6664, 2015)
Säkerhetseffekter av sänkta hastighetsbegränsningar under vintertid. Undersökning av olyckor från 2010–2014.
Keywords: liikenne; liikenneturvallisuus; liikenneonnettomuudet; nopeusrajoitukset; talvi