Uskallus puhua : sukupiiri ja sosiaalinen pääoma Adelaïde Ehrnroothin yhteiskunnallisen toiminnan mahdollistajina - Kotioja, Eeva (Helsingin yliopisto, 2018)
The confidence to speak : family and social capital as enabling factors for the political work of Adelaïde Ehrnrooth.
Keywords: Ehrnrooth, Adelaïde, : 1826-1905; naishistoria; naisasialiikkeet; yhteiskunnalliset vaikuttajat; sosiaalinen pääoma; perhetausta; suvut; aateli