Perusopetuksen oppimisen ja koulunkäynnin tuen järjestelmän kehitys tilastojen ja normien kuvaamana - Lintuvuori, Meri (Kasvatustieteellisiä tutkimuksia, ISSN 2489-2297, 2019)
Development of learning and schooling support system in Finnish basic education according to official statistics and norms.
Keywords: perusopetus; tukimuodot; erityisopetus; erityinen tuki; alueelliset erot; kolmiportainen tuki