In Dust We Trust : Gold Dust Dixie Band Goes Places. - Gold Dust Dixie Band; Aavaharju, Harri; Iiramo, Pekka; Järvelä, Jukka (muusikko); Virto, Ilkka; Järvelä, Jukka (muusikko) ([Suomi] : Gold Dust Dixie Band, 1994)
8 kappaletta.
Sheik of Araby ; New Orleans stomp ; In the streets of the city ; China boy ; Tishomingo blues ; Texasin keltaruusu ; Sukiyaki ; Tippavaara.
Gold Dust Dixie Band (yhtye): Harri Aavaharju (trumpetti), Pekka Iiramo (klarinetti, saksofoni: sopraanosaksofoni), Ilkka Virto (pasuuna, tenoritorvi), Jukka Järvelä (banjo, kitara).
[Äänite]
Keywords: dixieland