Kaikki paitsi purjehdus on turhaa. - Mårtenson, Lasse, 1934-2016; Johansson, Markku, 1949-; Riska, Astrid, 1932-2010; Studio-orkesteri; Jubilate; Finnlevy ([Helsinki] : Fazer Finnlevy, 1988)
12 kappaletta.
Lasse Mårtenson (lauluääni, piano, harmonikka), Studio-orkesteri, Markku Johansson (johtaja), Jubilate-kuoro (kamarikuoro), Astrid Riska (kuoronjohtaja).
Julkaistu myös C-kasettina.
Julkaistu myös LP-levynä.
Jaakko Salon kokoelma (KK).
[Äänite]
Keywords: Mårtenson, Lasse, -- 1934-2016 -- albumit; viihdemusiikki; laulelmat