Vielä jossain joku rakastuu ; Kosketa minua - Eurooppa 3 ([Kustannuspaikka tuntematon] : Viihteentekijät, 1989)
2 kappaletta.
Eurooppa Kolme (yhtye).
[Äänite]
Keywords: Eurooppa 3 -- singlet; popmusiikki