Variksenpelätin ; Rastasfaari - Noitalinna Huraa! (yhtye); Kosonen, Martti; Noitalinna Huraa! (yhtye); Johanna Kustannus (1989-2014) ([Helsinki] : Johanna Kustannus, 1992)
2 kappaletta.
Variksenpelätin ; Rastasfaari.
Martti "Mara Ujo" Kosonen (tuottaja).
NLH! (tuottaja).
Noitalinna Huraa! (yhtye).
Keywords: Noitalinna Huraa! (yhtye) -- singlet; rock