Rock'n roll time is here again - Hämytutka; Jalonen, Sauli; Linna, Jarmo, 1963-; Saarinen, Vesa; Salmi, Tomi ([Kustannuspaikka tuntematon] : Extend, 1983)
2 kappaletta.
Hämytutka (yhtye): Linna, Jarmo 'Brono' (lauluääni, kitara). Salmi, Tomi 'Tommy' (lauluääni, kitara). Saarinen, Vesa 'Vick' (rummut). Jalonen, Sauli 'Vichy' (bassokitara).
Keywords: rock