Turoimmat keräilyharvinaisuudet & elämää suuremmat santapaperit - Turo's Hevi Gee (yhtye); Power Records ([Lahti] : Power Records, 1992)
16 kappaletta.
Santapaperi ; Kun muija anto kenkää ; Kaunis mies (jos oisin) ; Kesä-Lada blues ; Kolmospullo (III-pullo) ; Välkkäröökki roihuu ; Ruma-rilluma-rei ; Hyvännäköinen ; Portsarin elämää ; Kotikalja ; Tanssimaan alatorille ; Rullaan joen rantaan ; Poliisi ; Punaiset silmät ; Makeuden kutsu ; Aja vaan.
Esitykset julkaistu alun perin: 1989-1991.
Turo's Hevi Gee (yhtye).
Julkaistu myös C-kasettina.
[Äänite]
Keywords: Turo's Hevi Gee (yhtye) -- kokoelmat