Soitellaan = Two's company = Vi hörs - Duo Taisto Wesslin & Pentti Lasanen (Wesslin Music, 1997)
10 raitaa, joilla 16 kappaletta.
Keywords: Wesslin, Taisto, : 1941-2010 : albumit; Lasanen, Pentti, : 1936- : albumit