Go. - Rat Cats; Kiiski, Mikko; Kuhlmann, Klaus; Lehtinen, Esa (saksofonisti); Luomu; Tiensuu, Seppo (Joensuu : Rat Cats, 1999)
14 kappaletta.
Rat Cats (yhtye): Klaus Kuhlmann (kitara, lauluääni), Mikko Kiiski (rummut, taustalaulu), Seppo Tiensuu (kontrabasso, lauluääni, kitara). - Äänitteellä lisäksi Luomu (huuliharppu /6,7,8,10,11,14), Esa Lehtinen (saksofoni /14).
Äänitys: helmikuusta toukokuuhun 1999.
Kappale "One sided love affair" äänitetty livena 9.4.1999.
Keywords: rock; rock and roll